Skip to main content

Opplev Preikestol-turen med egen guide

Vil du nå Preikestolen trygt og godt sammen med vår lokale guide?

Bli med Pulpit Rock Tour-guide Harald Bjørkhaug på tur.

Pulpit Rock Tour-guiden Harald er vokst opp ved Preikestolen og tar deg med til toppen. Han gir deg den utvidede opplevelsen, forteller historiene, byr på en lokal matbit, viser vei. Kanskje har du også lyst til å gå til fjellplatået utenfor høysesongen? Da innebærer guidens kunnskap også en ekstra sikkerhet.

Bestill her!

«Jeg vil at turgåerne i magen og hjertet skal kjenne på godfølelsen, at de skal tenke at de har opplevd noe større enn de trodde på forhånd: Ekte glede.» - Harald Bjørkhaug, Pulpit Rock Tour-guide

Flere ganger i uken går vår guide sammen med sine gjester til fjellplatået 604 meter over havet, til den mektige utsikten over Lysefjorden og en følelse av frihet og spenning.

Praktisk info:

Avreise: Fiskepiren i Stavanger på første avreisetidspunkt på ønsket dag. Guidetur kan bestilles hver dag, fra mars til november.

Ved ferjeankomst på Tau står bussen klar som bringer dere til Preikestolhytta der guiden venter.

Ankomst: Fiskepiren i Stavanger på ettermiddagen. Tidspunkt kan variere noe.

Ferjebillett må kjøpes om bord på ferjen (124 kr tur-retur)

I trinn 2 av bestillingen velger du alder og får da rabatterte billetter for barn!

Ta gjerne kontakt via pulpitrock@boreal.no eller på mobil 51 59 90 60 om du har spesielle ønsker, for eksempel om en overnatting eller en soloppgangsvandring, og vil bestille en helt egen opplevelse.

Bestill her!

Det er begrenset antall plasser.

 

 

 

Søk reise